Nordic Magazine

HomeAbonnementAdverteren
Lezersreis Elk Trek naar Noorwegen

Lezersreis Noorwegen: Fjord, fjell en stad

1ste dag
Vandaag vliegen jullie naar Oslo met de SAS. Vertrek in de ochtend, van de luchthaven gaan jullie naar de stad waar we een hotel hebben gereserveerd voor twee nachten.

3de dag
Vandaag gaan jullie met de trein naar Stavanger. Het vertrek is om 11:11 uur en de aankomst in Stavanger is om 19:19 uur. In de onmiddellijke omgeving van het station reserveren we een hotel voor twee nachten op basis van LO. Je kunt dan met de rondvaart naar de Lysefjord en vaar je onder de Preikestølen door. Je kunt ook met de bus naar het begin van de Preikestølen waar je de Preikestølen kunt beklimmen.

5de dag
Vandaag nemen jullie de snelboot naar Bergen. Deze gaat langs de kust. Om 12:00 uur vertrekken jullie en komen aan in Bergen om 16:05 uur. In het centrum van Bergen reserveren we een kamer op basis van LO voor drie nachten. Jullie kunnen dan de excursie Norway in a Nutschel maken, maar ook Bergen in.

8ste dag
Vandaag gaat de reis met de bus naar Ålesund. Je vertrekt om 08:00 uur en komt na een spannende rit door het fjordengebied om 17:35 uur aan in Ålesund. Hier overnachten jullie twee nachten in een hotel op basis van LO.

10de dag
Vandaag vertrekken jullie om 09:00 uur met de bus naar Åndalsnes. Het vertrek is om 09:00 uur en jullie komen aan om 11:20 uur. Om 16:30 uur vertrekt de trein naar Dombås en vervolgens naar Trondheim waar jullie om 21:00 uur aankomen. We reserveren een hotel waar jullie twee nachten zullen blijven.

12de dag
Vandaag gaan jullie met de trein naar het zuiden met als einddoel Oslo. Jullie vertrekken om 08:25 uur en komen aan in Oslo Centraal om 15:13 uur. Jullie blijven twee nachten in Oslo op basis van LO.

14de dag
Vandaag vertrekken jullie met de trein naar de luchthaven en vliegen terug naar Amsterdam.

De prijs voor dit avontuur: € 1.725,00 p.p.

Inbegrepen:
  • Retourvlucht van Amsterdam naar Oslo
  • Trein van Oslo naar Stavanger, van Åndalsnes naar Trondheim en van Trondheim naar Oslo
  • Met de snelboot van Stavanger naar Bergen
  • Met de bus van Bergen naar Ålesund en door naar Åndalsnes
  • Dertien hotelovernachtingen op basis van LO
  • Overzicht dienstregeling van alle treinen, ferry’s en bussen

Niet inbegrepen:

  • Maaltijden welke hierboven niet genoemd zijn
  • Excursies en daguitstapjes


Contact

Bent u geïnteresseerd in deze reis en wilt u vrijblijvend informatie aanvragen, vul dan onderstaand formulier in. Elk Trek neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
E-mailadres
Bericht
 Schrijf je hier in
Vind