Nordic Magazine

HomeAbonnementAdverteren
Nieuws


Gratis tablet versie Nordic Magazine

 Downloaden gaat als volgt:

Heeft u een abonnement op Nordic? Dan kunt u nu gratis de tablet-versie van het magazine downloaden. Deze is geschikt voor iOS en Android, tablet en smartphone; en Windows 10.

1. Ga naar http://magzine.nu/magazine/nordic.. Lees verder »
Toegevoegd op maandag 1 mei 2017

Scandinavische auteurs naar Groningen

In Groningen wordt van 9 tot en met 14 augustus een groot internationaal Scandinavisten congres gehouden met daarbij ook een uitgebreid literair programma. 

Zes gerenommeerde Scandinavische auteurs uit Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden reizen zuidwaarts naar Groningen, vertellen hun.. Lees verder »
Toegevoegd op maandag 1 augustus 2016

Indian Summer in Fjord-Noorwegen

Hoewel het momenteel volop zomer is, kan het geen kwaad een beetje vooruit te kijken. Naar de Scandinavische 'Indian Summer' bijvoorbeeld. Aan het begin van de herfst verkleurt de Noorse bergwereld op de hoogvlakte Hardangervidda en rond de fjord vuurrood.. Lees verder »
Toegevoegd op donderdag 21 juli 2016

Fjord Line: Langer snel naar Noorwegen

De snelste veerverbinding naar Noorwegen verlengt het seizoen 2016: met onmiddellijke ingang zijn overtochten met de snelle catamaranferry Fjord Cat van het Deense Hirtshals naar Kristiansand in Zuid-Noorwegen tot en met 11 september te boeken. Met de verlenging van de.. Lees verder »
Toegevoegd op maandag 20 juni 2016

Stena Line: altijd een geschikte overtocht

Stena Line is een van de grootste ferrymaatschappijen ter wereld en heeft het meest uitgebreide routenetwerk in Europa, dat bestaat uit maar liefst 22 ferryroutes (waarvan 17 voor passagiers) in Scandinavië en rond het Verenigd Koninkrijk.

Met een.. Lees verder »
Toegevoegd op maandag 23 mei 2016

Scandinavie Markt Schokland

Kom naar de Scandinavië Markt Schokland
Nordic Magazine is er ook!

Wie eenmaal in Scandinavië is geweest wil er meer van weten. Voor wie er nog nooit is geweest is het dé plek om te ontdekken. Op 23.. Lees verder »
Toegevoegd op dinsdag 19 april 2016

Fjord Line biedt nieuwe veerverbinding tussen Stavanger en Bergen.

Internationale veerverbinding Hirtshals-Stavanger-Bergen kan met onmiddellijke ingang ook op het Noorse traject Stavanger-Bergen gebruikt worden. De 5,5 uur durende zeereis langs de kust biedt een kostenbesparend alternatief voor zowel de even lange autorit als tolwegen en fjordferry’s.

Met onmiddellijke.. Lees verder »
Toegevoegd op maandag 22 februari 2016
Schrijf je hier in
Vind