Actie-abonnement Nordic Magazine

This content has been archived. It may no longer be relevant


We krijgen vooral te horen wat er de komende tijd allemaal níet kan of mag en daarom brengen wij graag een positief bericht, want wat is er leuker dan lezen over Scandinavië en de Baltische staten? Natuurlijk kunt u nu niet op reis, maar niets houdt u tegen om weg te dromen over uw favoriete bestemming en misschien al voorzichtig te gaan plannen voor een toekomstige reis naar Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland, Groenland, Spitsbergen, Faeröer-eilanden, Estland, Letland en Litouwen.

Om het thuiszitten wat aangenamer te maken, hebben we in deze bijzondere tijd een bijzondere en eenmalige actie voor nieuwe abonnees in het leven geroepen: als u nu een nieuw jaarabonnement op Nordic Magazine neemt (Nederland € 24,20 per jaar/Belgische abonnees € 30,20 per jaar), dan krijgt u de laatste 2 kwartaaledities gratis thuisgestuurd.

Uw jaarabonnement (4 kwartaaledities) gaat pas in met de zomereditie die rond 16 juni a.s. zal verschijnen, maar u krijgt nu al meteen de wintereditie 2019 en de voorjaarseditie 2020 gratis thuisgestuurd. Dan ontvangt u direct en gratis zo’n 160 pagina’s over de noordelijke landen en daarna bent u ook nog eens verzekerd van de komende 4 kwartaaledities!

En voordat we het vergeten te vermelden: als abonnee krijgt u ook nog:

  • De nieuwe kwartaaleditie als eerste in de bus
  • Gratis toegang tot de digitale editie
  • Kans op diverse prijzen via winacties

Geïnteresseerd?
Ga naar www.nordicmagazine.nl/abonnement en vul bij de actiecode in: 2EXTRNRS

Alvast veel leesplezier over Scandinavië en de Baltische staten met 6 kwartaaledities van Nordic Magazine!

De actie is geldig tot 10 mei 2020.
Belgische abonnees betalen een toeslag van € 6,00 i.v.m. hogere portokosten