Banen voor het oprapen bij de Emigratiebeurs

Niet alleen in Nederland draait de economie op volle toeren, ook in het buitenland draaien de economieën overuren. Daardoor zijn er steeds meer bedrijven over de eigen landsgrenzen op zoek naar personeel. De grote vraag bij deze buitenlandse bedrijven en regio’s is breed, dus niet alleen maar medische specialisten, ingenieurs en ICT, maar ook vaklieden voor de bouw, verzorgers, leraren etc. Dat geldt zeker voor Scandinavië.

Wil je werken in Scandinavië? Neem je Engelstalige CV mee naar de EmigratieBeurs (8 en 9 februari 2020 – Expo – Houten). Na een eerste kennismakingsgesprek heb je kans dat je wordt uitgenodigd voor een tweede afrondend gesprek in het betreffende land. Veel bedrijven helpen je met huisvesting, scholen voor de kinderen en een taalcursus. Het kan snel gaan. Vorig jaar zijn diverse families binnen acht maanden al afgereisd naar hun nieuwe land en leven.

Nordic Magazine mag honderd kaarten weggeven voor de Emigratiebeurs. Ga naar www.emigratiebeurs.nl en gebruik de promotiecode SUZ179 voor je vrijkaart. Wees er snel bij, want op = op. En mochten de vrijkaarten op zijn, dan kun je ook nog een kaartje kopen voor de helft van de prijs: emigratiebeurs.nl/nl/tickets-bestellen.