Crashtest Ibsen

This content has been archived. It may no longer be relevant

Het Zuidelijk Toneel & Theaterproductiehuis Zeeland brengen drie toneelstukken van de Noors toneelschrijver en dichter Henrik Ibsen op één avond. In deze zogenoemde bingewatch-voorstelling volg je het leven van de inwoners van een negentiende-eeuws Noors stadje waarin zich drie wereldbekende Ibsen drama’s afspelen.

Met de nodige humor en spelplezier spietsen regisseur Sarah Moeremans en haar spelers politieke aanklachten, urgente maatschappelijke kwesties, sociale ongelijkheid en andere zaken als een portie verse vis aan hun speer. Tussen 2013 en 2018 voegden Sarah Moeremans en schrijver Joachim Robbrecht elk seizoen een nieuwe Crashtest Ibsen toe aan hun collectie en waren daarmee de hit van vele Oerols en theaters. Tijd nu om de Crashtest der Crashtests te bingewatchen. Crashtest Nora, Crashtest Volksvijand en Crashtest Ik zie spoken zullen in één avond te zien zijn, gespeeld door een groep acteurs om je vingers bij af te likken.

Leun achterover en duik mee in de theatergeschiedenis. Je wordt getrakteerd op drie spannende afleveringen én Noorse lekkernijen. Crashtest Ibsen is nog tot en met 18 november 2023 te bezoeken.

Voor meer informatie over de voorstelling, de data en tickets:
www.hzt.nl/speelt/crashtest-ibsen