EmigratieBeurs 2022

Op 12 en 13 februari 2022 opent Expo Houten hopelijk weer haar deuren voor de 25ste editie van de EmigratieBeurs. In twee dagen ontmoeten elfduizend bezoekende emigranten, ondernemers, pensionado’s en andere landverhuizers de 250 exposanten die vanuit de hele wereld naar Nederland zijn gekomen. Je vindt alle mogelijkheden, producten en diensten op het gebied van wonen, werken, studeren en ondernemen alles geografisch ingedeeld. Stands, workshops en lezingen bieden  handvatten voor een geslaagde emigratie.

Emigratiebeurs

Scandinavische Hal
Europa is de meest favoriete emigratiebestemming. De Scandinavische landen zijn weer groots aanwezig en bezetten zelfs een hele aparte hal in het beurscomplex. Zweedse werkgevers nodigen je uit om voorafgaand aan de EmigratieBeurs al je cv op te sturen. Na een positieve beoordeling word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek tijdens de beurs. En bij een wederzijdse match word je uitgenodigd om een week bij de Zweedse werkgever te komen werken.

Emigratiebeurs

Nederlandse begeleiding
Scandinavische ziekenhuizen, instellingen en gespecialiseerde wervingsbureaus komen tijdens de EmigratieBeurs ook graag in contact met medisch specialisten, (gespecialiseerde) verpleegkundigen en algemene zorgverleners, die in Scandinavië aan de slag willen. Vaak regelen zij jouw emigratie van deur tot deur inclusief taal cursussen, met mogelijk Nederlandse begeleiding van een eerder geëmigreerde medicus.

Emigratiebeurs

Gratis kaartjes
Nordic mag honderd toegangskaarten t.w.v. € 12,50 weggeven. Ga naar www.emigratiebeurs.nl/nl en klik op de button Tickets Bestellen.
Gebruik dan de code FQV772 voor je vrijkaart. Wees er snel bij, want op=op!