Gratis naar de EmigratieBeurs

Op 1 en 2 april 2023 opent voor de 25ste keer de EmigratieBeurs haar deuren in Expo Houten (nabij Utrecht). Tijdens deze dagen helpen diverse Scandinavische regio’s, makelaars en bedrijven de toekomstige emigranten met het vinden van een nieuwe baan en woonruimte. Ook geven zij informatie over het vinden van de juiste school voor de kinderen en alle andere informatie, die bij een geslaagde emigratie komt kijken.

Emigratiebeurs_2023

De rust en ruimte, de prachtige natuur, en de relaxte Scandinavische mentaliteit zorgen ervoor dat vele Nederlanders al jaren lang tijdelijk of permanent vertrekken naar Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken. De thema’s ‘Healthcare Jobs Abroad’ en ‘Emigration Express to Sweden’ krijgen dit jaar weer volop aandacht. Daarnaast zijn diverse regio’s op zoek naar nieuwe bewoners die kunnen werken in de branches Techniek, Industrie, Onderwijs, Transport, Hospitality, Bouw en Logistiek. Ben je op zoek naar een baan in een Scandinavisch land, dan is het aan te raden een Engelstalig CV mee te nemen, want wie weet vind je wel precies wat je zoekt en kan je direct solliciteren. Bekijk het gehele overzicht van vacatures alvast op de online Job-board van de EmigratieBeurs.

Emigratiebeurs_2023

Kortom een bezoek aan de EmigratieBeurs is een noodzakelijk onderdeel voor een geslaagde oriëntatie en emigratie! Nordic geeft honderd kaarten weg. Ga naar www.emigratuiebeurs.nl en gebruik de promotiecode FQV772 voor je vrijkaart. Wees er snel bij want op=op! 

Emigratiebeurs_2023