Kampeerprogramma Denemarken

In het gloednieuwe kampeerprogramma ‘Love for the Campsite’ genieten presentatoren Ron Brandsteder – bekend van o.a. de Honeymoonquiz – en Patrick Martens – eerder onder andere bekend van GTST en ZOOP – van het campingleven in Denemarken. Dat doen zij niet alleen, maar samen met acht alleengaande vijftigplussers. De onvergetelijke kampeerreis van dit vrolijke gezelschap is vanaf 10 oktober 2019 te zien bij de zender ONS.

Tijdens hun kampeerreis door Denemarken gaat het gezelschap onder meer oesters rapen, gin maken, abseilen en wandelen over de kliffen van Møn. Denemarken staat volop in de spotlights in het nieuwe programma. “En daar zijn wij natuurlijk apetrots op”, zegt directeur Mette Rodenhuis Carlsen van VisitDenmark. “Denemarken heeft zo veel te bieden op sportief, cultureel, culinair en historisch gebied. Tel daar de fantastische campings bij op en je hebt alle ingrediënten voor een topkampeervakantie.” Ron en Patrick kruipen in de rol van reisleiders en nemen iedere dag een groep mee op uiteenlopende activiteiten. Overnachten doen zij in hypermoderne campers, caravans en een vouwwagen op de mooiste Deense campings.

“Met het programma willen we vooral de kijker inspireren voor Denemarken als ideaal kampeerland’, vervolgt Mette Rodenhuis Carlsen van VisitDenmark. “En dat we dat samen met belangrijke partners ANWB en Camp to Go mogen doen, is fantastisch.” Het partnerschap tussen drie belangrijke partijen in de kampeerbranche is uniek. Immers: alle informatie die je voor een kampeervakantie nodig hebt komen samen. VisitDenmark weet alles van Denemarken, de ANWB heeft alles in huis over campings en vakantievoorbereiding en Camp to Go is specialist als het gaat om alle mogelijke kampeermiddelen. De productie van het programma was in handen van Bureauvijftig.

Volg hun hilarische avonturen in Denemarken vanaf 10 oktober 2019 elke donderdag om 21.30 uur en elke zaterdag om 18.30 uur bij de zender ONS. ONS is onder andere te ontvangen op kanaal 50 van Ziggo en op kanaal 89 in het pluspakket van KPN. Ook bij andere Nederlandse providers is ONS in het pakket opgenomen