Persoonlijke boodschap Kerstman

19 november 2020

kerstman
Voor een bijzondere kerstsfeer is een trip naar Fins Lapland in december een aanrader. Knapperend haardvuur, besneeuwde naaldbossen, overal kerstverlichting, de Finse glühwein glögi, rendieren en natuurlijk de Kerstman. Zijn huis staat in Korvantunturi in Lapland maar Santa Claus houdt kantoor in het Santa Claus Village in Rovaniemi waar toeristen 365 dagen per jaar uit de hele wereld naar toe reizen om hem te ontmoeten.

Maar omdat reizen nog even niet mag, gaat het Fins verkeersbureau de Kerstman inschakelen om deze Kerst persoonlijke boodschappen aan geliefden via een You Tube video over te brengen. Wil je een familielid extra in het zonnetje zetten, je partner verrassen met een liefdestekst, een vriend in het buitenland de beste wensen geven, upload jouw tekst in het Engels vòòr 29 november 2020 middernacht op de site www.sayitwithsanta.com. Van alle inzendingen zal de Kerstman er tachtig selecteren waarvan hij de teksten persoonlijk op het You Tube-videokanaal van het Fins verkeersbureau zal voordragen. Onder alle inzenders die ook de wens te kennen hebben gegeven voor een gesprek met de Kerstman, worden enkele uitverkorenen geselecteerd die een kwartier lang met hem mogen babbelen tijdens een Zoom/Team meeting.
Na sluiting van de inzenddatum voor de persoonlijke boodschappen zal de Kerstman samen met zijn elven tussen 30 november en 6 december uit alle inzendingen er zo’n tachtig selecteren en deze teksten voorlezen op video’s die geüpload worden op het You Tube-kanaal van het verkeersbureau. Alle inzenders kunnen overigens de Kerstman live ontmoeten via het Instagram account van Visit Finland instagram.com/visitfinlandia op vrijdag 11 december om 19.00 uur.

Naast het uploaden van een persoonlijke boodschap kan men ook aanvinken of men het leuk zou vinden om via een live verbinding met Santa Claus te praten. Men dient dan aan te geven waarom men dat graag wil. De gelukkigen zullen tussen 14 en 20 december met de Kerstman een-op-een gesprekken in het Engels voeren via een live Zoom/Team verbinding.

kerstman

Foto’s: Visit Finland