Scandinavië-XL 2022 gaat door!

Het was even onduidelijk of en op welke locatie de Scandinavië-XL in 2022 zou gaan plaatsvinden, maar de kogel is door de kerk.

Scandinavië-XL

Ben jij besmet met het Scandinavië virus? Ben je dol op die hippe woonstijl, de Zweedse fika, de populaire boeken en tv-series, de warme wollen Noorse truien of die fijne Deense laarzen en jassen. Of is het hoge noorden jouw favoriete vakantieregio en wil je alles weten over wandeltochten, kano- en kajaktochten, winterreizen, fotoreizen, cruises, walvissafari’s, snowkite- en noorderlichtreizen? Je kunt je daar een weekend lang onderdompelen in jouw favoriete landen. Scandinavië-XL is een heerlijk food-, shop- en lifestyleweekend. Onder het motto ‘beleef het beste van het Noorden’ komen alle facetten van de Noordse regio aan bod. Nordic Magazine is natuurlijk ook van de partij met een eigen stand.

Noteer daarom maar alvast in je agenda: Scandinavië-XL vindt plaats bij Euretco Expo Hoevelaken, Koninginneweg 1 in Hoevelaken op zaterdag 29 en zondag 30 oktober 2022 van 10-17 uur. Entree € 8,50 (t/m 12 jaar gratis). Een kaart voor twee dagen kost € 12,50. Parkeren is gratis. De locatie is gelegen tegenover NS-Station Hoevelaken.

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa of online vanaf eind september 2022 te bestellen via de website www.scandinavie-xl.nl