Voigt Travel WinterEvent

Hoe mooi lijkt het jou om komende winter naar Lapland, Noorwegen of IJsland te gaan? Tijdens het Voigt Travel WinterEvent , dat dit jaar eindelijk weer fysiek plaatsvindt op zaterdag 17 en zondag 18 september 2022, kun je naar hartenlust inspiratie en informatie opdoen over deze prachtige vakantiebestemmingen.

Ook Anton Freyr Birgisson, wildernisgids in het Noord-IJslandse Mývatn bij Voigt Travel, is aanwezig. Onlangs liet hij de organisatie weten dat de Askja-vulkaan op knappen staat. “De Askja vulkaan is een actieve vulkaan die in een ‘s winters vrijwel onbereikbaar stuk land ligt. Sinds augustus 2021 weten we dat de bodem rondom de vulkaan stijgt en dat duidt op een uitbarsting. Nu, in de zomer van 2022, is het bijna zover!”, laat hij weten. Mývatn wordt gekenmerkt door vulkanische uitbarstingen en gebeurtenissen. Uitgestrekte lavavelden, grillige magmaformaties, turkooisblauwe kratermeren en pruttelende modderpoelen: je ziet het hier allemaal.

Tijdens het Voigt Travel WinterEvent vertelt hij met veel passie en enthousiasme over zijn geliefde regio Mývatn. En ook de andere parels uit Noord-IJsland komen aan bod. Je bent hier dus aan het juiste adres voor reisinspiratie.

Ben je momenteel meer in de wolken van een vakantie naar Lapland? Ook de Finnen, Zweden en Noren reizen in september af naar het WinterEvent. Vraag ze het hemd van het lijf en ontdek welke bestemming het beste bij jouw wensen past. De reisspecialisten van Voigt Travel helpen je vervolgens met het uitzoeken van de meest geschikte reis.

Voigt_Travel_WinterEvent

Het Voigt Travel WinterEvent vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 september 2022 in Bunnik. Vooraf aanmelden is gewenst. Je kunt je aanmelden voor de ochtend of de middag. Kijk voor meer info en aanmelden op Winter Event 2022.