Windfjord: stukje Noorwegen in Friesland

Windfjord is sinds 2003 een begrip in Noorse truien en vesten uit Noorwegen.
Toen Maaike Bouwman en Gerard Kampert tijdens hun vele reizen door het prachtige Noorwegen de Hanzestad Bergen bezochten, waren ze op zoek naar een originele Noorse trui en vielen als een blok voor het merk Windfjord.

Hiermee werd de basis gelegd voor hun huidige winkel, want na thuiskomst werd besloten om importeur te worden van de beste Noorse kwaliteit truien en vesten van 100 procent merinowol en/of Noorse wol. Inmiddels is Windfjord Holland zélf een begrip in Noorse truien en vesten uit Noorwegen, gevoerde truien en vesten en ongevoerde truien en vesten. De collectie is verder uitgebreid met een aantal bekende merken uit Scandinavië, zoals Dale of Norway uit Dale, Bergans of Norway, Holebrook uit Zweden, Luhta uit Finland, Sheppard pantoffels uit Zweden en ook nog een collectie vesten en accessoires uit Nepal.

Windfjord
Het is mogelijk om online spullen te bestellen via www.norwegianpullovers.com. Maar ook is het mogelijk om de showroom te bezoeken, waar je rustig kunt kijken, voelen, en passen onder het genot van een kopje koffie. Uiteraard is de showroom corona-proof en omdat er uitsluitend op afspraak wordt gewerkt, is er rustig de gelegenheid om je keuze te maken.

Meer informatie:
Windford
Kattebos 91
8446 CR Heerenveen
06-10065939
info@windfjord.nl
www.norwegianpullovers.com