Herfsteditie 2021 Nordic Magazine is nu uit!

Vanaf deze zomer kunnen we weer reizen naar de meeste van onze geliefde Nordic-bestemmingen. We hebben daarom weer veel inspiratie kunnen opdoen voor nieuwe verhalen. In de komende herfsteditie van Nordic Magazine trekken we weer door een mooie selectie van Nordic-landen. Wat kunt u verwachten?

In Denemarken bezoeken we niet alleen Rebild Bakker, het eerste nationale park van het land, maar ook het indrukwekkende Gevangenenkamp Frøslev, aan de Deens-Duitse grens.

Rebild_Bakker
Rebild Bakker

Ook Noorwegen is met twee grote reportages rijkelijk bedeeld: we trekken naar en voorbij de Noorse poolcirkel en gaan pelgrimeren op het Olavspad van Oslo naar Trondheim. De Faeröer-eilanden zijn met twee verhalen ook prominent aanwezig: zo gaan we in het kielzog van James 007 Bond naar het eiland Kalsoy, waar opnames zijn gemaakt voor de nieuwe Bond-film No time to die.

Olavpad

En als we er dan toch zijn, dan proosten we tussen tachtigduizend schapen in één van de bierbrouwerijen van de Faeröer.

Bier_Faeröer

Maar de koek is nog niet op, want in het Zweedse Dalarna bewonderen we het huis en museum van de wereldberoemde kunstschilder Anders Zorn. En tot slot duiken we in de modder bij het tsaristisch kuuroord Haapsalu in Estland.

Haapsalu
Haapsalu

Naast de mooiste reisbestemmingen uiteraard ook weer aandacht voor Scandinavische gerechten, nieuwe boeken en films/series, columns en mooie prijzen om te winnen. Zijn we nog wat vergeten? Ongetwijfeld, maar dat leest u allemaal in de nieuwe Nordic Magazine.

Nordic Magazine is vanaf 10 september 2021 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen en via onze eigen webshop: Reisbladenkiosk.nl. Liever een abonnement en elk kwartaal de nieuwe editie als eerste in de bus, wat bovendien nog goedkoper is? U kunt hier meteen een nieuw abonnement afsluiten: www.nordicmagazine.nl/abonnement