Denemarken gratis of goedkoop

Goed nieuws voor gezinnen met kinderen Veel activiteiten voor kinderen zijn in Denemarken gratis of goedkoop om te doen. Wij hebben een aantal van deze activiteiten voor je op een rijtje gezet, zodat je deze kan toevoegen aan je goedkope-vakantie-plannen-in-Denemarken-lijstje.

Denemarken gratis of goedkoop

Veel nationale musea in Denemarken bieden voor kinderen een speciaal programma om het ook hen naar de zin te maken. De meeste musea beschikken over speciale ruimtes voor kinderen waar ze lekker kunnen tekenen, schilderen, tentoonstellingen kunnen verkennen of worden vermaakt door professionele medewerkers die kennis van zaken hebben. Naast deze service mogen in de meeste musea kinderen onder de vijftien jaar gratis mee naar binnen. 

Denemarken heeft misschien wel de mooiste stranden in Europa met wit zand, grote duinen, verfrissend water en uitgestrekte natuur. Je bent bovendien in Denemarken nooit verder dan vijftig kilometer verwijderd van de kust. Kortom er is strand voor iedereen waar je ook bent in Denemarken en bouw hier je eigen kasteel. 

Denemarken gratis of goedkoop

In Denemarken vind je talloze goed uitgeruste openbare speeltuinen, ideaal voor een paar uur beweging en plezier. Hier kun je met een gerust hart je kinderen mee naar toenemen en kennis maken met Deense kinderen uit de buurt. Maak een praatje met een paar Deense ouders terwijl de kinderen naar hartenlust ravotten in de speeltuin.

Foto’s: Shutterstock