‘Packrafts’ in het Hoge Noorden met Puffins Travel

Ken jij de packrafts al? Die lichtgewicht en duurzame opblaasbootjes die handig meereizen op de fiets, in de wagen of camper. Je hoeft niet langer te zeulen met een kano of kajak of een excursie te boeken, maar je kiest zelf wanneer je je bootje te water laat. Ideaal voor wie graag van het drukke pad af reist en de rustige fjorden, meren en rivieren opzoekt. 

Packrafts Puffins Travel

Reisorganisatie Puffins Travel uit België neemt steevast een tiental packrafts mee op zeilexpedities in het Hoge Noorden om iedere gast aan boord een unieke peddelbeleving te kunnen bieden: tussen gigantische ijsbergen, voor machtige gletsjermuren, op lochs, rustige rivieren en in de fjorden. De afgelopen twee jaar werden de bootjes ook intensief ingezet op de waterloopjes in de Zwinregio waar de Puffins thuis zijn. Sofie & Stijn delen maar wat graag hun favoriete plekjes en zetten je veilig op weg.

Packrafts Puffins Travel

Je kunt bij Puffins Travel terecht voor een individuele rondreis op maat in Noorwegen, Schotland en Groenland, al dan niet met een bootje in je reiskoffer. Sluit je graag aan bij een groepsreis, dan kun je in 2023 mee zeilen, wandelen en peddelen met de Puffins in Groenland.

Maak kennis met de Belgische Puffins aan hun beursstand tijdens Scandinavië-XL op 29-30 oktober 2022 in Hoevelaken  of bezoek hun website voor meer info: https://puffins.be/