Voorjaarseditie 2021 NORDIC Magazine is nu uit!

De mogelijkheid om straks weer te kunnen reizen naar onze geliefde Nordic-bestemmingen komt elke dag weer een stukje dichterbij. Heel voorzichtig heeft de redactie alweer met potlood de nodige tripjes naar Scandinavië en de Baltische staten vanaf de zomer in de agenda gezet, waarbij we uiteraard nauwgezet de richtlijnen van de diverse overheden zullen volgen. Om alvast de nodige inspiratie te bieden voor u als lezer, gaan we in de komende voorjaarseditie van Nordic Magazine weer kriskras door het Hoge Noorden. Wat kunt u verwachten?

SpitsbergenSpitsbergen

In Spitsbergen gaan we zeilend en wandelend Europa’s laatste wildernis verkennen. In Zweden trekken we naar het zuiden van Öland en maken kennis met een bijzonder kalksteenplateau, een Unesco-Werelderfgoed. Een stedentrip met kleine kinderen kan heel leuk en ontspannend zijn, maar hóe leuk hangt uiteraard af van welke stad je bezoekt.
Kindvriendelijk_Reykjavík Wij namen de proef op de som: hoe kindvriendelijk is IJslands hoofdstad Reykjavík? De Vikingen hadden het al vroeg ontdekt: Molde is een strategische uitvalsbasis tussen West- en Oost-Noorwegen. Wat wil je ook met een fjord voor de deur, uitzicht op meer dan tweehonderd besneeuwde bergen en de Atlantische Oceaan nabij. Deze editie ook veel aandacht voor Denemarken.

In Noord-Jutland gaan we terug in de tijd in het rozenstadje Mariage: een authentiek en deels middeleeuws stadje, dat ook nog eens in het trotse bezit is van een museumspoorlijn en zoutmuseum. En in Noord-Seeland flaneren we langs de fraaie Deense Rivièra, op zoek naar die authentieke, charmante Deense atmosfeer. En tot slot nog een reisreportage over Tallinn, de hoofdstad van Estland.

Mariager Mariager

Naast de mooiste reisbestemmingen uiteraard ook weer aandacht voor Scandinavische gerechten, nieuwe boeken en films/series. Zijn we nog wat vergeten? Ongetwijfeld, maar dat leest u allemaal in de nieuwe Nordic Magazine.

Nordic Magazine is vanaf 19 maart 2021 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen en via onze www.reisbladenkiosk.nl. Liever een abonnement en elk kwartaal de nieuwe editie als eerste in de bus? U kunt hier meteen een nieuw abonnement afsluiten: www.nordicmagazine.nl/abonnement.