Wintereditie 2020 NORDIC Magazine is nu uit!

Scandinavië en de Baltische staten zijn dan weer ‘open’ voor vakantiereizen en dan weer ‘gesloten’. Het verandert soms per week en per land. Maar of u straks weer zelf op reis kunt gaan of nog thuis moet blijven, in de nieuwe wintereditie van Nordic Magazine brengen we sowieso weer vele bestemmingen bij u thuis.
Wat kunt u verwachten?

Scorseby_Sun
Scorseby Sund
In Groenland vervolgen we onze reis door Oost-Groenland met deze keer een bezoek aan Scorseby Sund, het grootste fjord ter wereld. En als we dan toch in een witte wereld verkeren, dan kunnen we meteen doorreizen naar een winters Noorwegen. Als Noorwegen in de greep van de winter is, dan is het een ander land geworden. Ook in een winters decor brengen we een bezoek aan Vilnius, de charmante hoofdstad van Litouwen.

Kerteminde
Kerteminde
Maar het is niet alléén de winter wat de klok slaat in deze editie. Zo gaan we in Denemarken wijnproeven in Noord-Jutland op 56 graden noorderbreedte en verkennen we vanuit het prachtige handelsstadje Kerteminde het noordelijkste puntje van Funen. Het Finse Lahti is verkozen om in 2021 de fraaie titel Groenste Stad van Europa te mogen dragen.

Vagar
Vágar
Tijd voor een verkenning van ‘groen’ Lahti. In de serie over de Faeröer-eilanden dit keer een portret van Vágar. Hier bevinden zich op relatief korte afstand van elkaar misschien wel de mooiste natuurschatten van het land.
Naast de mooiste bestemmingen uiteraard ook weer aandacht voor Scandinavische gerechten, boeken en films/series. Zijn we nog wat vergeten? Ongetwijfeld, maar dat leest u allemaal in de nieuwe Nordic Magazine.

Nordic Magazine is vanaf 4 december 2020 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen en via www.reisbladenkiosk.nl. Liever een abonnement en elk kwartaal de nieuwe editie als eerste in de bus, wat bovendien ook nog eens goedkoper is? U kunt hier meteen een nieuw abonnement afsluiten: www.nordicmagazine.nl/abonnement.