Herfsteditie 2020 NORDIC Magazine is nu uit!

Reizen naar de Nordic-landen is nu echt een kwestie van passen en meten is. De codes oranje en geel van het ministerie van Buitenlandse Zaken verkleuren snel, als ware het dagkoersen. Maar of je nu zelf op reis gaat of juist thuis blijft, in de nieuwe herfsteditie van Nordic Magazine brengen we weer vele bestemmingen bij de lezers thuis.

In Denemarken vervolgen we ons bezoek aan de Ringkøbing Fjord, met deze keer aandacht voor Bork Vikingehavn en Hvide Sande, bij uitstek een regio om met de familie op pad te gaan voor een avontuurlijke vakantie. Oost-Groenland is altijd al een avontuurlijke bestemming, zoals fotograaf/auteur Dolph Kessler ondervond toen hij door dit spectaculaire eiland trok. In Zweden treden we in de voetsporen van Carl Larsson, misschien wel de meest beroemde schilder van Zweden.

In Tórshavn, de hoofdstad van de Faeröer-eilanden, gaan we op zoek naar de culturele en culinaire mogelijkheden. En als je rust en ruimte zoekt, dan is het grensgebied van Zweden en Noorwegen een aanrader: weg van de massa, weg van de gebaande paden. Of wat anders te denken van traditioneel Letgallen in Zuidoost-Letland? Het is er stil, vaak bosrijk en vol met grote en kleine meren. Zijn we nog wat vergeten? Zeker! Wat te denken van Scandinavische recepten, nieuwe boeken en dvd’s en nieuwtjes. Dat en meer leest u allemaal in de nieuwe Nordic Magazine.

Nordic Magazine is vanaf 11 september 2020 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen en via www.reisbladenkiosk.nl. Voor een overzicht van de verkooppunten in Nederland klikt u op vindverkooppunten.
Liever een abonnement en elk kwartaal de nieuwe editie als eerste in de bus, wat bovendien ook nog eens goedkoper is? U kunt hier meteen een nieuw abonnement afsluiten: www.nordicmagazine.nl/abonnement.