Zomereditie 2020 NORDIC Magazine is nu uit!Het voorjaar zit er alweer op en we maken ons op voor een zomer in Scandinavië en de Baltische staten. Helaas kunnen we hier nu nog niet naartoe, maar het ziet er toch naar uit dat de grenzen zeer binnenkort weer open zullen gaan. Maar voor nu niet getreurd, want in de nieuwe zomereditie van Nordic Magazine brengen we weer vele bestemmingen bij u thuis. Wat kunt u verwachten?

In Denemarken bezoeken we Ringkøbing en Søndervig, twee heerlijke stadjes aan de Ringkøbing Fjord. Maar ook gaan we op zoek naar de ijstijd tussen twee Deense krijtrotsen: Møns Klint en Bovbjerg Klint. Noorwegen is met maar liefst drie verhalen present. In het Oslo van de beroemde Noorse thrillerauteur Jo Nesbø maken we een Harry Hole-tour, in het fjordlandschap zetten we de ultieme fjordervaringen op een rijtje en bij de Lofoten stappen we op de pedalen. En als we dan toch op de fiets zitten, dan is het een kleine stap naar IJsland met een rondje om de Langjökull-gletsjer. In Zweden gaan we ondergronds in en bovengronds bij de voormalige zilvermijn in Sala.


De Baltische staten worden natuurlijk niet vergeten. In Litouwen gaan we op zoek naar de twee erfenissen uit het roemruchte middeleeuwse verleden en in Letland reizen we af naar het noordoosten van het land, waar een bijzondere cultuur en natuur samenkomen.
Zijn we nog wat vergeten? Zeker! Wat te denken van Scandinavische recepten, nieuwe boeken en dvd’s en nieuwtjes. Dat en meer leest u allemaal in de nieuwe Nordic Magazine.

Nordic Magazine is vanaf 12 juni 2020 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen. Voor een overzicht van de verkooppunten in Nederland klikt u op vindverkooppunten.

Nordic Magazine is ook (zowel de papieren versie als de digitale versie) te bestellen via onze webshop: www.reisbladenkiosk.nl. Ook oudere edities zijn hier verkrijgbaar.

Liever een abonnement en elk kwartaal de nieuwe editie als eerste in de bus of de app, wat bovendien ook nog eens goedkoper is? U kunt hier meteen een nieuw abonnement (zowel de papieren versie als de digitale versie) afsluiten: www.nordicmagazine.nl/abonnement.