Stukje Scandinavië in Twentse Ootmarsum

VDM Glaskunst verkoopt unieke handgeblazen glaskunstobjecten uit met name Zweden. Er staan diverse unica’s van onder anderen Rolf Sinnemark, Germano Padoan, Carlos R. Pebaque opgesteld in de Pop-Up Store aan de Dwarsstraat 1 in Ootmarsum. Ook andere kristalglas-landen zijn vertegenwoordigd, zoals Tsjechie, Polen en Frankrijk.

Naast de glaskunstobjecten is er een gedeelte van de ruimte ingericht met exclusief Scandinavisch elandleer. Elandleer is de meest exclusieve leersoort: duurzaam, soepel, oersterk, zacht, elegant, exclusief en ademend. Het elandleer is vocht- en windbestendig en wordt steeds meer in luxe artikelen toegepast. Specifiek voor het gebruik in klassieke auto’s zijn er vingerhandschoenen beschikbaar: hele en halve vingers, met en zonder binnenvoering. En wat te denken van luxe leren wanten uit Lapland?

VDM GLaskunst

Bep en Jaap van der Moere, eigenaren van VDM Glaskunst, heten je graag van harte welkom in hun Pop Up Store in Ootmarsum, waar ze nu alweer voor de vijfde keer aanwezig zijn. Deze is van zaterdag 2 juli tot en met dinsdag 27 september 2022 geopend. Van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur en op maandag vanaf 13:00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.vdm-glaskunst.nl of www.elandleer.nl. Natuurlijk is het nog leuker om een kijkje te nemen in de Pop-Up Store (Het Johannink) aan de Dwarsstraat 1 in het centrum van Ootmarsum. Ze zijn ook telefonisch bereikbaar op (+31)(0)6 39 01 14 87 of per e-mail op info@vdm-glaskunst.nl of info@elandleer.nl.