Zomereditie 2022 NORDIC Magazine is nu uit!

Middernachtzon, dagen met soms 24 uur licht, een flora die eruitziet als een bloementapijt: Nordic Magazine is helemaal klaar voor de Scandinavische zomer. Om dat zomergevoel onder woorden (en beelden) te brengen, trekken we in de nieuwe zomereditie door een heerlijke selectie van Nordic-landen.

Oslo
Oslo

Na het middeleeuwse stadscentrum van Ribe in de vorige editie, overbruggen we deze keer de tien kilometer naar de Deense Waddenzee en bezoeken het Waddenzeecentrum, het eiland Mandø en ervaren het fenomeen Zwarte Zon. In Oslo zien we hoe de Noorse hoofdstad een nieuw gezicht krijgt.

Ribe
Ribe

Om Noorwegen te bereiken is er nu ook Holland Norway Lines: rechtstreeks varen van (Noord-)Nederland naar (Zuid-)Noorwegen. Wij stapten aan boord.

Holland_Norway_Lines
Holland Norway Lines

Sowieso is er veel aandacht voor reizen over het water in deze zomereditie. Op de Faeröer-eilanden gaan we op zoek naar de spectaculaire kliffen en de vogelrotsen. In Groenland veel aandacht voor de Belgische poolreizigers, die Ile de France verkenden en binnenkort weer zullen afreizen.

Ile_de_France
Ile de France

Terug aan land trekken we in Zweden naar de zuidoostkust van Skåne, in Finland naar regio Kainuu tegen de Russische grens en in het vriendelijke Letland trekken we kriskras door het land.

Kivik_Skåne
Skåne

Naast de mooiste reisbestemmingen uiteraard ook aandacht voor Scandinavische gerechten, nieuwe boeken en films/series, columns en mooie prijzen om te winnen. Zijn we nog wat vergeten? Ongetwijfeld, maar dat leest u allemaal in de nieuwe Nordic Magazine.

Vriendelijk_Letland
Letland

Nordic Magazine is vanaf 10 juni 2022 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen en via onze eigen webshop: reisbladenkiosk.nl. Liever een abonnement en elk kwartaal de nieuwe editie als eerste in de bus? U kunt hier meteen een nieuw abonnement afsluiten: www.nordicmagazine.nl/abonnement.