Naar Noorwegen met BBI Travel

Met eigen auto op vakantie naar prachtig Noorwegen? Dat doe je met BBI Travel! Laat jouw reis voor je regelen en stap ontspannen op de boot voor een rondreis door adembenemende landschappen, hoge bergen en spectaculaire fjorden.

Fjord_cruise
Fjordcruise Naroyfjorden
Foto: Sverre Hjornevik

Van de romantische heuvels in Oost-Noorwegen tot het ruige fjordengebied van West-Noorwegen, er is nooit een tekort aan mooie plekken om te ontdekken. En als je naast het ontspannen ook avonturen wilt beleven is er altijd wel iets te doen.

Geiranger_fjord
Geirangerfjord
Foto: BBI Travel

Ga bijvoorbeeld raften op de Sjoa-rivier, maak een indrukwekkende treinrit met de beroemde Flåmbaan of ga op een wildlife-boottocht langs de kust van Ålesund om zeehonden, papegaaiduikers en adelaars te spotten.

MAY19-FLAM-SVERREHJORNEVIK-09828-11635004-Photo_Sverre_Hjornevik_600
Flåm
Foto: Sverre Hjornevik

Onderweg is er ruime keuze aan leuke en comfortabele accommodaties, van hotels en vakantiehuisjes tot campingplekken. Verblijf bijvoorbeeld aan de voet van een berg bij Sørlia Chalets, aan een gletsjerrivier bij Jostedal Camping of in een echte geschakelde blokhut van Geilolia Blokhutten.

Je boekt het makkelijk en overzichtelijk in één pakket bij BBI Travel! Wil je toch liever vliegen en een auto huren? BBI Travel heeft ook een ruime keuze aan fly drive rondreizen. Heb je specifieke wensen? Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Stavanger
Stavanger
Foto: BBI Travel

Ontdek het allemaal op de website van BBI Travel, zoals deze 16-daagse Autorondreis Geweldig Noorwegen, inclusief overtochten met Color Line en verblijf in vakantiewoningen.

Foto boven artikel: Trolltunga
Foto: BBI Travel